Hét autosportspektakel!

Inschrijven Lopik 100 en Lopik 300

      

 

 

Via onderstaande link kan er ingeschreven worden voor de Lopik 100  en de  Lopik 300  op                 22 september 2018

MAAR LEES EERST DIT:

De Lopik 100 is voor jeugdrijders van 12 t/m 17 jaar . Maximum aantal deelnemende auto’s: 75.

De Lopik 300 is voor deelnemers vanaf 18 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs. Maximaal aantal deelnemende auto’s: 150.

Voor beide klassen mag er per deelnemende auto 1 Hoofdrijder en 3 Extra Rijders ingeschreven worden. Vermeld bij het inschrijven  je teamnaam en startnummer,  zodat duidelijk is welke Extra Rijder(s)  bij de Hoofdrijder hoort. Er wordt gereden op de Grote Baan.

Als je een eigen transponder hebt vul dan het nummer in. Geen eigen transponder? Dan vul je een liggend streepje in  ( – ) en ben je verplicht een transponder te huren bij het secretariaat op het terrein. Transponderhouders zijn te koop bij het secretariaat.

Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de reglementen. Zie elders op deze website.

De Lopik 100 zal in de loop van de ochtend starten en de Lopik 300 in de middag. Tijdens en na afloop van de wedstrijden is er te eten en te drinken en zal er gezellige muziek uit de boxen klinken.  Let op: Het betreft hier een dagcross, er is geen tentfeest na afloop en er is géén camping!

Het deelnamegeld is inclusief daglicentie (via Speed Secure). Hiervoor dien je een formulier in te vullen en voor aanvang van de wedstrijd in te leveren bij het secretariaat:   Download hier het formulier  Licentie Speed Secure

Let op: Bij aankomst op het terrein geldt er voor iedereen (deelnemers en bezoekers) een entreevergoeding.

Ben je helemaal op de hoogte?  Schrijf je dan nu hier in:    Inschrijven Lopik 100 en Lopik 300

Nieuws
04-04-2019 |