Hét autosportspektakel!

Informatie Lopik 100 en Lopik 300

   

 

 

Het terrein is open vanaf 07:30 uur. De ingang bevind zich (net als tijdens het pinksterweekend) op de Copenweg, door de bocht heen aan de rechterkant. Er mag absoluut NIET op de Copenweg stil gestaan worden of geparkeerd worden op industrieterrein!  Eenmaal op het terrein volg je de aanwijzingen van onze medewerkers.

Zoals vermeld bij de inschrijving en het programma geldt er voor IEDEREEN (dus ook voor deelnemers) een entreevergoeding: v.a. 12 jaar € 10,00 en van 6 t/m 11 jaar € 5,00.

Hierover in discussie gaan met de medewerkers bij de entree heeft geen zin en wordt ook niet geaccepteerd.

Zorg dat je het volgende bij je hebt:

  • deelnemersticket (per mail ontvangen van JustTickets nadat je hebt ingeschreven)
  • rijbewijs
  • legitimatie
  • ingevuld verzekeringsformulier (te downloaden via inschrijfpagina op de website)
  • transponder (indien in eigen bezit)

Heb je geen eigen transponder, dan dien je deze te huren bij het secretariaat. Het is verplicht met een transponder te rijden!

Tevens zijn bij het secretariaat startnummerstickers, milieuzeilen en transponderhouders te koop.

Elke deelnemer (zowel hoofdrijder als extra rijder), meldt zich tezamen met zijn monteur (maximaal 2 per startnummer) bij het secretariaat, met zijn ticket, rijbewijs, legitimatie en verzekeringsformulier.  Bij het secretariaat worden zowel bij de deelnemers als de monteur(s) polsbandjes omgedaan. Zonder polsbandje geen toegang in de pits. Keuren van 08:00 uur tot ca. 10:30 uur.

Op het terrein staan uiteraard toiletten en is er eten en drinken verkrijgbaar. Er is geen feesttent!  Bij de entree en de muntenverkoop kan worden gepind.

Het is verboden glaswerk mee te nemen het terrein op. Afval verzamelen in de afvalzakken (welke uitgedeeld worden bij de entree) en/of deponeren in de afvalbakken.

Op het terrein (behalve op de baan) wordt STAPVOETS gereden!

Bij het verlaten van het terrein wordt rustig gereden, zonder overlast te veroorzaken aan onze buren op het industrieterrein.

Het globale programma, de deelnemerslijsten en de reglementen kun je vinden op onze website en mocht je nog vragen hebben laat het dan gerust weten.

Namens de gehele organisatie wensen wij jullie een hele leuke dag toe !!

Nieuws
04-04-2019 |