Hét autosportspektakel!

van den Berg Lopik bv

Vanuit onze centraal gelegen standplaats in Lopik bedient ons familiebedrijf sinds 1954 onze klanten en opdrachtgevers. Advisering, onderhoud en renovatie aan bestaand vastgoed en nieuwbouw is wat wij doen.

Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, de eigen machinale werkplaats en professionele spuithal stellen ons in staat adequaat en snel in te spelen op elke klantvraag.

Onze communicatie en afspraken zijn transparant en duidelijk. Vanaf opname tot na de oplevering staat bij ons de klant en kwaliteit centraal.

 De volledig uitgeruste machinale werkplaats met professionele spuitafdeling stelt ons in staat snel en adequaat in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten en opdrachtgevers. Van den Berg Lopik B.V. is sinds 1998 gecertificeerd volgens de VCA** en sinds 2000 gecertificeerd volgens ISO 9001, samen staan deze certificeringen garant voor veiligheid en kwaliteit.

Van den Berg Lopik B.V. is lid van Bouwend Nederland en hanteert de bedrijfscode van de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB).

Ons beleid is erop gericht om helder en integer te ondernemen met continue aandacht voor mens, milieu en kwaliteit.