Hét autosportspektakel!

Nozem

Nozem Oil is volledig bedacht en ontwikkeld door de organisatie van de Zwarte Cross. Er gingen uiteraard veel gezellige proefsessies aan vooraf, maar in 2012 was het dan eindelijk zover, de ideale Nozem Oil smaak was daar. De productie kon gestart worden en vlak voor de Zwarte Cross in 2012 rolden de eerste flesjes van de band.

De drank wordt gepresenteerd als een race olie; mengsmering voor lichaam en geest! Als eerste was de race olie natuurlijk op de Zwarte Cross verkrijgbaar. En met succes!

Inmiddels vloeit Nozem Oil als een olievlek over Nederland en is het smerig lekkere elixer in vele café’s, discotheken, supermarkten en voor thuis te verkrijgen! In 2014 ging een andere langgekoesterde droom in vervulling: Nozem Oil in een literfles!

Tijdens de persdag werd deze voor het eerst getoond aan het publiek en was de fles voor het eerst verkrijgbaar op de Zwarte Cross. De literfles heeft de uitstraling van een echte motorolie fles. Waar we begonnen op de Zwarte Cross zijn de literflessen nu verkrijgbaar bij meer dan 600 verkooppunten. Elke week komen er nieuwe oliedealers bij: supermarkten, slijterijen, motorzaken, horeca etc. Hoe vet is dat? Check de Nozemspotter voor verkrijgbaarheid in jouw buurt! Verkoop je al wel Nozem, maar sta je nog niet in de spotter? Mail naar info@nozemoil.nl we zetten jullie er graag bij!