Hét autosportspektakel!

Garage Schouten bv

Deskundige en snelle service voor uw personenwagen, vrachtwagen(combinatie) of bijzonder voertuig? Bij Garagebedrijf Schouten staan onze APK-, onderhouds- en schadeherstel experts voor u klaar!

Garage- en familiebedrijf Schouten is al sinds 1938 een begrip in de regio. De betrekking van het pand op industrieterrein De Copen in Lopik in 2011 is een nieuwe stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf.

Garagebedrijf Schouten heeft zich ontwikkeld van een kleine onderhoudsgarage naar een moderne allround mobiliteitsspecialist. U kunt er terecht voor deskundige en snelle service voor uw personenwagen, vrachtwagen(combinatie) of bijzonder voertuig. Bij Garagebedrijf Schouten staan de APK-, onderhouds- en schadeherstel experts voor u klaar! Dagelijks van 7.00 – 18.00 en elke avond op afspraak.

Wasstraat:

Een goed gereinigde auto is wel zo mooi. En al helemaal als u ondernemer bent. Uw bedrijfswagen of -busje is toch het visitekaartje van uw onderneming? Bij Garagebedrijf Schouten kunt u terecht met uw wagen in onze moderne, milieuvriendelijke en krasvrije wasstraat. U kunt kiezen uit 6 verschillende wasprogramma’s, waaronder een speciaal programma voor busjes met imperial. Vooraf even de velgen inspuiten of de koplampen van vliegen ontdoen? Dat kan op de voorwasplaats.