Hét autosportspektakel!

Eurol

Grensverleggend ondernemerschap en gevoel voor kwaliteit is de drive van Johan Pfeiffer om in 1977 het oliemerk ‘Eurol’ te starten. De merknaam, een samenvoeging van Europa en Olie, benadrukt de internationale ambitie van Johan Pfeiffer. Onze producten dragen de goedkeuring van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten en zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 75 landen.

In de jaren negentig komt de productie, het blenden van olie, in eigen hand om daarmee een nog constantere en betere kwaliteit te garanderen. Eurol is vanaf dat moment de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen. In de motorsport, Johan’s passie, wordt de kwaliteit van Eurol al snel bewezen. Veel motor- en autocoureurs komen tot grote prestaties, mede door het gebruik van Eurol producten. Eurol ontwikkelt een steeds grotere internationale bekendheid, ook door de samenwerking met verschillende teams in de Dakar. Deze zwaarste rally ter wereld is het ultieme bewijs voor de kwaliteit van Eurol en de perfecte omgeving om onze producten door te ontwikkelen en te verbeteren.

Inmiddels produceert een team van 168 medewerkers onder de dagelijkse leiding van zoon Martijn Pfeiffer, vanuit de hoofdlocatie in Nijverdal een totaalassortiment smeermiddelen, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten. Daarmee worden uiteenlopende segmenten bediend zoals automotive, transport, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepsvaart. De kracht van Eurol? Ons uitgebreide serviceprogramma, de flexibele instelling en snelle leveringen, waarbij ook klantspecifieke producten ontwikkeld worden.