Hét autosportspektakel!

Peet Borst Banden Techniek

Peet Borst Bandentechniek is de toonaangevende bandenspecialist in de regio, met vestigingen in Schoonhoven, Nieuwegein en Sliedrecht en opslaglocaties in Schoonhoven. Duizenden vaste klanten stellen onze snelle levering, hoge kwaliteit, uitstekende garanties en ruimhartige service zeer op prijs.

U kunt bij ons terecht voor banden en wielen voor motoren, scooters, personenauto’s, campers en caravans, bestel- en vrachtwagens, bussen, tractoren, machines voor groenvoorziening, landbouwmachines, heftrucks, shovels, grondverzetmachines en mobiele kranen. Inclusief montage en balanceren. Met services als uitlijnen, 24/7 bandenpechhulp, bandenvernieuwing, velgenrenovatie, stikstofservice en voertuigonderhoud bieden wij u een uniek compleet mobiel pakket.

Met altijd meer dan 10.000 banden op voorraad kunnen wij u meestal direct uit voorraad leveren. Alle nieuwe banden kopen wij rechtstreeks in bij de gerenommeerde merkfabrikanten, zonder tussenkomst van importeurs en groothandel. Zo bedingen we scherpe inkoopcondities en garanderen we de herkomst en kwaliteit. Deze voordelen spelen wij rechtstreeks door naar u.

Bij pandenpech wordt u dag en nacht geholpen via onze 24/7 pechservice, ook in het weekend en in het buitenland.