Hét autosportspektakel!

Sponsors

In 2018 organiseert de Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen voor de 14e keer de Foute Cross. Een geweldig autosportspektakel voor jong en oud, tijdens het Pinksterweekend van 17 t/m 21 mei achter het bedrijventerrein ‘De Copen’ in Lopik.

Met zo’n 100 vrijwilligers maken we er met elkaar een gezellig evenement van, waar voor elk wat wils te doen en te zien is.

Dit jaar o.a. de Lopik-500, NK Bangers, Stockcar F1, Sierra Duo, Jeugdklasse, NK Driewielers, Bangerstox, Kidscross en de Caravanrace. Nieuw dit jaar: de Achteruitrijrace! En terug van weggeweest: de Standaardklasse.

Daarnaast is er de strijd om de titel Het Sterkste Team van Midden Nederland, een Foute Kapper, kettingzaagkunstenaars, kermisattracties,  braderie en ook allerlei leuk vermaak voor de kleintjes. Er zijn verschillende live bands en dj’s in de feesttent en op het festivalterrein en is er uiteraard genoeg te eten en te drinken.

Met de opbrengsten van inschrijfgeld, entreekaarten en sponsorbijdragen proberen wij het evenement kostendekkend te organiseren.

Daarom willen wij u in ons Sponsorpakket de diverse sponsormogelijkheden presenteren. U zult zien dat er interessante mogelijkheden zijn om uw bedrijfsnaam uit te dragen en daarnaast te genieten van het leukste autosport spektakel van het jaar.

Graag verwelkomen wij u als sponsor van ons evenement.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: franca@foutecross.nl