Hét autosportspektakel!

Slecht nieuws!
27-11-2018 |

Met veel verdriet en heel veel pijn in ons hart moeten we jullie meedelen dat er tijdens Pinksteren 2019 géén Foute Cross in Lopik zal kunnen plaatsvinden. De landeigenaar heeft de huur opgezegd, met als reden de industriële ontwikkeling op een gedeelte van het terrein.  

Ondanks dat er door de gemeente aangegeven wordt dat er tot eind 2019 nog geen bouwactiviteiten plaats zullen vinden en wij er alles aan gedaan hebben het terrein nog gedurende het eerste half jaar van 2019 te mogen huren, blijft de eigenaar van het land bij zijn standpunt en wil hier niet in meewerken. Per 01-01-2019 moeten we het land vlak en schoon opleveren.  

De 15e editie van de Foute Cross, die we in 2019 met jullie groots hadden willen vieren, staat hiermee dus helaas op een laag pitje.

Inmiddels is de zoektocht naar een andere locatie al wel in gang gezet, maar helaas zijn we nog geen geschikte locatie tegengekomen. Uiteraard staan we open voor jullie tips en suggesties. Dus weet je iemand die een geschikt perceel van 10 – 15 ha. (met het liefst ook mogelijkheid voor de opslag van onze spullen) beschikbaar heeft, om meerdere jaren de Foute Cross te kunnen organiseren, dan horen wij dit graag. Stuur dan een reactie naar info@foutecross.nl.

 Zodra er ontwikkelingen zijn, laten we dit uiteraard gelijk weten! 

Nieuws
04-04-2019 |