Hét autosportspektakel!

Einde Foute Cross
08-10-2019 |

Het doet ons ontzettend veel pijn om het volgende te moeten meedelen: Er zal helaas geen Foute Cross meer georganiseerd worden.

Wij hadden een mooie locatie gevonden, maar deze locatie valt binnen de gemeente Utrecht. Er zijn al (te) veel evenementen binnen de gemeente Utrecht en derhalve willen zij onder geen enkele voorwaarde meewerken aan het verlenen van de benodigde vergunningen voor een nieuw evenement binnen de gemeentegrenzen. De zoektocht naar locaties in andere omringende gemeenten heeft helaas niets opgeleverd.
Nu we inmiddels bijna anderhalf jaar verder zijn na de laatste editie, en toch zeker alweer bezig hadden moeten zijn met de voorbereidingen voor een volgende Foute Cross, gaat het er niet meer naar uitzien dat er nog tijdig een andere geschikte locatie op ons pad komt. We moeten dus helaas na 14 jaar de beslissing nemen om de Foute Cross niet meer te organiseren.

Wij kijken met weemoed terug op ons unieke autosportevenement, waar wij (nog steeds) ontzettend trots op zijn en waarvan er in dergelijke opzet en grootte maar één in Nederland van was.

We willen daarom al onze deelnemers, sponsoren, relaties, bezoekers en fans bedanken voor de ontzettend fijne samenwerking, trouwe deelname aan de autocrossklassen, de bijdragen, het meedenken, de gezelligheid, saamhorigheid en last but not least: dat jullie het ons mogelijk hebben gemaakt er elk jaar weer een fantastisch evenement met elkaar van te maken.

We gaan jullie missen!!