Pre-inschrijving van start!

Beste Crossers,

Wij hebben goed nieuws! Vanaf vandaag start namelijk de pre-inschrijven voor Foute Cross 2017!

Wat daar goed nieuws aan is? Minder lange wachtrijen tijdens de inschrijfdag op 4 februari! Jouw gegevens zijn dan namelijk al bij ons bekend. Daarnaast kun jij natuurlijk zeggen dat jij er als eerste bij was!

Bedenk dus vast aan welke klasse(s) jij wilt deelnemen, maak een lijst met al jouw voertuigen en overnachtings middelen die je mee gaat nemen én wacht in spanning af tot jij je kans kan grijpen! Misschien race je wel met een team? Mocht je jullie willen aanmelden, zorg dan dat jij alle gegevens van jou en je teamgenoten paraat hebt!

Vergeet natuurlijk niet de inschrijfdag op 4 februari groot in je agenda te zetten. Op deze dag wordt jouw inschrijving gecontroleerd, geregistreerd, afgerekend (bij voorkeur per pinbetaling) en dus definitief afgerond. Elke deelnemer dient zich op 4 februari persoonlijk te legitimeren met zijn originele rijbewijs. Jeugdklasse met een origineel ID.

Let op: kom wel (op tijd) naar de inschrijfdag. Want er zijn ook deelnemers die zich niet pre-inschrijven. En onze regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt, blijft ook nu van toepassing!

Pre-inschrijving is dus geen garantie op deelname. Die is er pas na afronding en betaling op de inschrijfdag!

Ga nu snel naar online pre-inschrijven door HIER te klikken!

Meer informatie over de inschrijfdag vind je hier.