Oefenmiddag bij Expert Brandbeveiliging

Het is natuurlijk belangrijk dat veiligheid op nummer één staat. Dan moeten we natuurlijk zelf goed weten (en bijhouden) hoe wij moeten handelen in geval van nood. Op 18 februari 2017 zijn wij daarom met zijn allen naar Bergambacht gereisd om een bezoek te brengen aan Expert Brandbeveiliging.

Dit leerzame uitje heeft niet alleen voor een (nog) sterkere teamband gezorgd, maar vooral is er veel kennis en praktijk ervaring opgedaan!

Voor het eerste onderdeel, de theorie “Levensreddend Handelen”, moesten we weer even de schoolbanken in. Dat was voor sommigen van ons wat langer geleden dan voor anderen ;). Gelukkig had Expert Brandbeveiliging voor een goede, duidelijke en leerzame presentatie gezorgd.

Na de theorie, konden we aan de slag en mochten we de verkregen informatie in de praktijk uitproberen! Zo hebben we allerlei brandjes geblust met meer blusmiddelen dan dat we van te voren wisten dat er bestonden. Het meest spannende was een ‘slachtoffer’ uit een brandende auto te moeten redden.

Wij willen graag Expert Brandbeveiliging uit Bergambacht bedanken voor de interactieve en leerzame dag! We hopen natuurlijk dat we onze vergaarde kennis niet in de praktijk hoeven te brengen 😉