De eerste artiesten zijn bekend!

 

De volgende artiesten gaan de Foute Cross 2017 op zijn kop zetten!

 

Sweaty Disco

Met trots presenteren wij jullie hét disco-duo Sweaty Disco. Dit jaar komen zij weer het feest maken bij de Foute Cross! Met spandex, fitness en zweet, krijg je het gevoel van totale onoverwinnelijkheid! Ze draaien voor jullie alles dat blits, fancy, turbo, dansbaar en hip in de jaren 80 en 90 was. Ze brengen jou daarbij de beste dansavond in jaren. Het wordt een avond waar menig personal trainer jaloers op is. Veni, Vidi, Spandex! Benieuwd naar meer info over Sweaty Disco? Klik hier!

 

 

 

 

AC/Dixi

Een gouden mix van eigen werk, feestelijke meezingers en ‘odes’ aan de beste bands ooit. Daar gaat AC/Dixi dit jaar voor zorgen! De mannen met de wijd uitlopende broekspijpen en blousefranjes gaan er gegarandeerd een feestje van maken. Een rebels krachtige – doch verfijnde presentatie. Meezingbaarheid, meedansbaarheid, lenigheid en aantrekkelijkheid staat in ieder geval op het menu! Wil jij nog meer te weten komen over AC/Dixi, klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

 

Rave van Fortuin

Rave van Fortuin is dit jaar ook aanwezig op de Foute Cross! Zij laten het rad bepalen welke muziek er te horen is. Eén ding is zeker: het zijn #1 party hits! Met de Rave van Fortuin wordt het een door met confetti gevulde, onvergetelijke, dansrijke nacht met de meest vette en foute muziekstijlen! Het lot van de avond ligt volledig in handen van de willekeur van het rad, de skills van de DJ’s en de sprankelende presentatie van Dans en Leontien! Dit is de website van Rave van Fortuin.

 

 

 

 

 

 

Goetfoud Liveband

Dit jaar komt de GoetFoud Liveband voor jou performen. Nederlandstalig, dance, medleys, mashups, pop, rock, gabber en meezingers. Deze kanjers kunnen letterlijk alles! Naar eigen zeggen “crossen zij het hele land door”, dus helemaal top dat ze bij ons even komen Foute Crossen! Een gigantisch knalfeest gaan ze er in ieder geval van maken! Decibellen en bier door de lucht vinden ze het mooiste wat er is, dus kom maar op! Wil je nog meer te weten komen over de Goetfoud Liveband? Klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

Meuk

Een gave balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zet Meuk dit jaar voor jou neer. 100% live en voor ieder wat wils, zij maken er hoe dan ook een onvergetelijke avond van! Een groot rock ’n loll circus wordt het met deze mannen. Laat ze je overdonderen! Voor nog meer Meuk, klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

Mag Het Wat Zachter

foto van Mag Het Wat Zachter.De missie van de Mag Het Wat Zachter band is om iedereen een onvergetelijk feest bezorgen. Dit is dus ook precies de reden dat deze band bij de Foute Cross komt, zo wordt het dubbel onvergetelijk ;)! Met zijn negenen zorgen zij voor zowel tijdloze klassiekers als voor hedendaagse hits. Deze worden verpakt in verrassende medleys en in knallende mash-ups! Dit alles wordt gebracht met enorm veel energie en interactie met het publiek! Wil jij meer weten over Mag Het Wat Zachter? Kijk dan hier.